Gå til innhold

Måleravlesning

De aller fleste kundene har automatisk avlesning. Men det kan være greit å sjekke forbruk på måler mot faktura. Forbruket kan du se hos din kraftleverandør eller vår kundeweb.

Luostejok Nett AS har installert ny AMS måler hos de aller fleste kundene og henter derfor inn automatisk avlesning som benyttes som grunnlag til fakturaen den 1. i hver måned. Det betyr at de kundene som har ny strømmåler ikke trenger å sende inn måleravlesning den 1. i hver måned.

De kundene som ikke har fått ny måler kan registrere måleravlesning på kundeweb, sende SMS eller ringe Luostejok Nett AS. Dersom du ikke får muligheten til å lese av måleren vil det bli stipulert en målerstand basert på ditt forbruk.

Kundeweb: Klikk på linken, bruk kundenummer og PIN-kode som er oppgitt på din faktura for å logge inn. Innlogging kundeweb

SMS: For å aktivere måleravlesning på SMS kan dette gjøres på Kundeweb under Kundeprofil. Nederst på denne siden legger du inn mobilnummer under “Avtaler om varsling”. Du kan også ta kontakt med kundeservice på telefon 78460600 for å komme i gang. Når ditt mobilnummer er registrert så kan du sende SMS til 26166 med kodeord LKLM målerstand (eks: LKLM 87896) til 26166.